Oletko sinä yksi Haukkojen #UJ-Tähdistä?
14.1.2015 22:32 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haluatko kaukaloiden pehmeimmät tassut, ripeimmät kintut ja terävimmän pelipään?

Ulkojäät ja pihapelit kutsuvat! Haasta itse itsesi tai kokoa kaverit yhteen. Kesytä peliväline. Pidä hauskaa ja nauti peleistä kavereiden kanssa hymyssä suin. Ulkojäät ja pihapelit on pelitaitojen aarreaitta, jossa voit kehittää itsestäsi kaukaloiden tähtipelaajan. 

Kerää yhteensä 50 tuntia ulkojää- ja pihapelitunteja aikavälillä 16.1.-6.3.2015 ja saat tittelin #UJ-Tähti. Kaikki rajan rikkoneet palkitaan #UJ-Tähti-diplomilla. Eniten tunteja kerännyt palkitaan vielä erikseen tuotepalkinnolla.

Toimi seuraavasti:

Aikaa on 50 päivää ja tavoite on kerätä 50 tuntia. Eli tämä tarkoittaa yhtä tuntia per päivä. Kukaan ei kuitenkaan kiellä sinua pelaamasta yhdellä kertaa pidempäänkin.

Tulosta #UJ-Tähti-tuntilista tästä ja merkkaa siihen koska olet käynyt, missä ja kuinka monta tuntia olet mailan kanssa pihalla tai jäällä omatoimisesti pelannut. Jokainen merkintä tulee hyväksyttää vanhemmilla. Joukkueen ja koulun tapahtumia ei merkitä.

Palauta #UJ-Tähti-tuntilista viimeistään 10.3. Tonille, Harrille tai Haukkojen postilaatikkoon jäähallin alakertaan.

Muista myös #UJ-Tähti-kuvahaaste!

Käy tykkäämässä myös Facebookissa Jääurheiluseura Haukat -sivuista. Ottakaa esim. kuva peleistä tai ryhmäkuva. Kuva, jossa ilmenee mielestänne UJ-pelien ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä. Käyttäkää mielikuvitusta! Postatkaa kuva itse tai vanhempien kanssa Haukkojen Facebook-sivulle. 

Käyttäkää mm. hashtageja #UJ-Tähti, #Pihapelit, #Haukat+pelaajien ikäluokka, #NeverGiveUp ja  #HaukatYhdessä. UJ- ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä parhaiten ilmentävä kuva palkitaan. 

#UJ-Tähti #Pihapelit #NeverGiveUp #HaukatYhdessä


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Kesäkuu   »
Kategoriat