Tervetuloa hiihtoloman Hat trick-kiekkoleirille!
20.11.2018 12:44 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hiihtoloman Hat trick-leirin ilmoittautuminen on auki!

LEIRI ON TÄYNNÄ! Peruutuspaikkoja voit kysellä toni.mustonen@juniorihaukat.net

Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman Hat trick -leirille 18.-22.2.2019! Leiri on suunnattu 2005-2012 -syntyneille kiekkoilijoille. Leireille ovat tervetulleita, myös seuran ulkopuoliset pelaajat!

Hat Trick -leirien ohjaajina toimivat seuran toimihenkilöt vahvistettuna seuramme joukkueiden valmentajilla. Maalivahdeille on oma valmentajansa.

Leireille otetaan 55 nopeimmin ilmoittautunutta! Lapset jaetaan jäällä pienryhmiin. Leiripäivien kesto noin 9.00-16.00. Huolehdithan että lapsella on voimassa jääkiekon vakuutuksellinen pelipassi! Leiriläisiä ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

Leirni hinta on 200€. Maalivahdit ja sisarukset -50%. Maksu sisältää 10 jääharjoitusta, pelejä ja leikkejä jään ulkopuolella, leirin winter classic pelit ulkojäillä säiden salliessa, stiga race mäenlaskut sekä lämpimän ruoan joka päivä. Lisäksi yöpymisen to-pe yönä jäähallilla aamu- ja iltapaloineen.

Leirijäillä pelaajille painopisteenä on luistelun ja kiekontaitojen, sekä maalinteon ja pelaamisen opettelu innostavassa kisailevassa ilmapiirissä. Maalivahtien painopisteenä on perustorjunnat ja liikkuminen. Leirillä pelataan myös jo eeppiseksi leirin päätökseksi muodostunut Stanley Cup turnaus!!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Varustus

- täydellinen jääharjoitusvarustus + seuran pelipaidat , sekä valkoinen ja musta harjoituspaita.

- sisä- ja ulkoliikuntavarustus sekä lenkkarit. Ei skeittikengät.

Varusteet saa jättää yöksi jäähallille. Turvallisuussyistä varustehenkareiden metallisten koukkujen päät PITÄÄ teipata kotona esim. erkalla.

Päivät ovat pitkiä, joten suosittelemme ottamaan myös omia eväitä mukaan.

Aikataulut:

Päivien kesto noin 9.00-16.00.

Tiedotamme leirin ohjelmasta ilmoittautuneille lisää sähköpostilla lähempänä leirejä.

Tervetuloa mukaan!!

#NeverGiveUp #HaukatYhdessä

Lisätiedot

junioripäällikkö Toni Mustonen 044-7177651 / toni.mustonen@juniorihaukat.net


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Helmikuu   »
Kategoriat