Luana Perez ja Haukat tähtinä SKRL:n palkintogaalassa – mutta kuka olikaan vaarallisin?
28.4.2018 20:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Haukkojen junioripäällikkö Tytti Järvinen ja Ykkössarjan paras hyökkääjä Luana Perez sädehtivät kauden päätösjuhlassa.

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto palkitsi ansioituneita pelaajia, toimihenkilöitä ja seuroja kauden 2017-18 päätösgaalassaan.

Haukkojen edustusjoukkueen Luana Perez kuittasi omakseen kauden parhaan hyökkääjän pystin. Ringeten junioripäällikkö Tytti Järvinen ja puheenjohtaja Juha Mäkinen pääsivät myös lauteille pokkaamaan. Jääurheiluseura Haukkojen ringettetoiminta aateloitiin Olympiakomitean uudella Tähtiseura-statuksella. Komitean laatuohjelmasta todetaan näin:

“Olympiakomitea on uudistanut laatuseuraohjelman. Tähtiseura on Olympiakomitean ja lajiliittojen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Sinettiseurat ovat jatkossa Tähtiseuroja. Tämän myötä vanhat sinettimerkit poistuvat käytöstä ja seurat saavat uudella ilmeellä olevan Tähtiseura -merkin.”

Ja nähtiinpä Haukkataustainen pelaaja myös SM-sarjan palkintoja hamuamassa! Kauden aikana jo ringeten MM-kultaakin huuhtomaan ehtinyt Maija Väyrynen putsasi palkintopöydän nappaamalla näppeihinsä sekä kauden parhaan hyökkääjään että kauden vaarallisimmalle pelaajalle ojennettavan Agnes Jacks Trophy -kiertopalkinnon.

“Arvostettu kiertopalkinto Agnes Jacks Trophy on jaettu ensimmäisen kerran 1992. Palkinnon on lahjoittanut ringeten keksijä Sam Jacksin vaimo Agnes Jacks Kanadasta. Palkinto kantaa hänen nimeään ja se jaetaan joka vuosi Ringeten naisten SM-sarjan pelaajalle, jonka SM-sarjan valmentajat ja pelaajat ovat valinneet sarjan vaarallisimmaksi pelaajaksi.”


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Helmikuu   »
Kategoriat