Oletko sinä #UJtähti???!!!
16.12.2016 13:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Oletko sinä #UJtähti??

#UJtähti #Pihapelit #NeverGiveUp #HaukatYhdessä

Oletko sinä yksi Haukkojen #UJ-Tähdistä?

Haluatko kaukaloiden pehmeimmät tassut, ripeimmät kintut ja terävimmän pelipään?

Ulkojäät ja pihapelit kutsuvat. Haasta itse itsesi tai kokoa kaverit yhteen. Kesytä peliväline. Pidä hauskaa ja nauti peleistä kavereiden kanssa hymyssä suin. Ulkojäät ja pihapelit ovat pelitaitojen aarreaitta, jossa voit kehittää itsestäsi kaukaloiden tähtipelaajan.

Kerää yhteensä 60 tuntia ulkojää ja pihapelitunteja aikavälillä 17.12.2016-5.3.2017 ja saat tittelin #UJ-Tähti. Kaikki rajan rikkoneet palkitaan #UJ-Tähti diplomilla. Eniten tunteja kerännyt palkitaan vielä erikseen tuotepalkinnolla.

UJ-TÄHTI ohjeet 2016-2017.pdf

Toimi seuraavasti.

Aikaa on 79 päivää ja tavoite on kerätä 60 tuntia ulkojää- ja pihapelejä. Eli tämä tarkoittaa vajaata tuntia per päivä. Kukaan ei kuitenkaan kiellä sinua pelaamasta yhdellä kertaa pidempäänkin.

Tulosta #UJ-Tähti tuntilista ja merkkaa siihen koska olet käynyt, missä ja kuinka monta tuntia olet mailan kanssa pihalla tai jäällä omatoimisesti pelannut. Jokainen merkintä tulee hyväksyttää vanhemmilla. Joukkueen ja koulun tapahtumia ei merkitä.

Palauta #UJ-Tähti tuntilista viimeistään 10.3.2017 Tonille, Harrille, Villelle tai Haukkojen postilaatikkoon jäähallin alakertaan. Laske tunnit valmiiksi ja muista kirjoittaa lappuun oma nimesi!


#UJ-Tähti kuvahaaste

Käy tykkäämässä myös Facebookissa Jääurheiluseura Haukat sivuista. Ottakaa esim. kuva peleistä tai ryhmäkuva. Kuva jossa ilmenee mielestänne UJ-pelien ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä. Käyttäkää mielikuvitusta! Postatkaa kuva itse tai vanhempien kanssa Haukkojen Facebook sivulle. Käyttäkää mm. hästägejä #UJ-Tähti, #Pihapelit, #Haukat+pelaajien ikäluokka, #NeverGiveUp ja #HaukatYhdessä. UJ- ja pihapelien hauskuutta ja fiilistä parhaiten ilmentämä kuva palkitaan.


Hat trick-leirit goes UJ!!


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Huhtikuu   »
Kategoriat