Toni Mustonen ja Harri Alakotila JTL:n hamosiin!
1.4.2015 13:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seuran palveluksessa pitkään toimineet valmennuspäällikkö Harri ”Höylä” Alakotila ja junioripäällikkö Toni ”Boogie” Mustonen...

...ovat siirtymässä toimiston seinän toiselle puolelle Järvenpään Taitoluistelijoiden rivejä kaunistamaan, tiedotti Jääurheiluseura Haukat varhain keskiviikkoaamuna.

Alakotilan vastuualueeseen kuuluvat jatkossa ilmavat kärki- ja kaarihypyt.

- Tulppa ja akseli on mulle tuttuja jo ihan tuolta mopoiluajoilta, Alakotila vakuuttaa.

- Vanhemmalla iällä mukaan kuvioihin sitten astuivat jos jonkinmoiset slutsit ja sen myötä myös flopit.

Kolmois-salchowia hän sen sijaan ei usko tunnistavansa, vaikka sellainen pyörisi vastaan violetteja ledvaloja heilutellen.

Mustonen taas panosti jo peliurallaan vahvasti istumapiruetteihin sekä pitkiin ja rauhallisiin liukuihin. Monet jääkiekon ystävät muistavat hänet erityisesti usein lähes koko vaihdon mittaisiksi venyneistä tipu- ja prinsessaliu’uista.

- Pariluistelun puolella olen ymmärrettävistä syistä ollut aina nostoissa juurikin se nostettava osapuoli.

- Mutta se on vaan ihanaa, kun joku korskea köriläs oikein pyöräyttää mut ilmojen teille kaksoiskierrenostossa! Pää siinä vaan aina tuntuu jotenkin menevän ihan hupsusti sekaisin.

Alakotila ja Mustonen aloittavat uusissa tehtävissä jo tänään ja heidät voikin nähdä tositoimissa Areenan jäällä kello 15 alkaen. Ohjelmassa on ainakin koreografian hiominen estraditaiteilija Tuiskun tuoreen hitin sulosäveliin.

- Anttihan laulaa siinä jotain että ”Jengi alko twerkkaan ja mie tiesin et mie flippaan” eli siinä puhutaan asioista ihan lajitermein, iloiset velikullat vakuuttavat yhdestä suusta.

Kuva: Järvenpään Urheilukampus


   
Lisää uutisia
Jääurheiluseura Haukat
«  Kesäkuu   »
Kategoriat