Mukaan tyttökiekkoon?
Julkaistu: 13.01.2019 00.00

Mukaan tyttökiekkoon?

Haukat07- joukkueessa pelaavat tytöt Sara Holopainen, Ida Santanen ja Aada Käppi pelaavat myös kaksoisedustuspelaajina tyttökiekkoa KJT:n riveissä. Tyttökiekon harjoitukset ovat kerran viikossa Hyrylän jäähallissa ja sen lisäksi pelataan tietysti pelejä. Syksyn aikana tyttökiekon joukkue teki pelireissuja bussilla mm. Jyväskylään ja Paneliaan, lisäksi pelattiin ns. lähialueen pelejä sarjan mukaisesti. Joukkueen tytöistä osa pelaa vain tyttökiekkoa, osa ringetteä ja tyttölätkää sekä osa harjoittelee myös poikien mukana, kuten Sara, Ida ja Aada.


Mitäs tämä kolmikko tuumaa tyttökiekon ja poikakiekon eroista? Pitkän naurun remakan jälkeen tytöt vastaavat, että tytöissä on vain tyttöjä =) Tytöt kuitenkin lisäävät, että tyttökiekon treeneissä keskitytään paljon kiekon käsittelyyn, tehdään maaliharjoituksia ja opetellaan erilaisia kuvioita sekä tietysti pelataan jääkiekkoa. Laji on uponnut nopeasti suoraan tyttöjen sydämeen ja innolla seurataan myös mitä tapahtuu maailmalla. Tänään kiljahdeltiin riemusta, kun Japanissa pronssitaistelussa pelaavat tyttöleijonat nappasivat mitalin. Lisäksi kannustetaan naisten KJT Haukkojen- joukkuetta ja seurataan (ainakin vähän) naisten Liigaa sekä odotetaan kuumeisesti Suomessa keväällä pelattavia naisten jääkiekon MM-kisoja.


KJT:n tyttöjoukkueeseen mahtuu uusia pelaajia ja joukkueen mahtavat valmentajat Anu Levander ja Minttu Kaasinen kertovat toiminnasta kiinnostuneille mielellään lisää: https://www.kjthockey.fi/joukkueet/kjt-tyttojoukkueet/d-f-tytot/yhteystiedot/


Seuran uusimmat

Jääurheiluseura Haukat ry

Seutulantie 14, 04410 Järvenpää

Y-tunnus: 0494623-1